FINE DYERT AUTOMATIKE ka qenë projektim, prodhim dhe shitje dyer automatike në shumë vend të botës. Dyert tona automatike sjell qasje të përshtatshme për vende komerciale, industriale dhe institucionale. Ne kemi instaluar produktet tona në shumë restorante, spitale, shtëpi pleqsh, aeroporte, hotele, ndërtesa zyra, dyqane komoditet, dyqane ushqimore me pakicë dhe dyqane, për të përmendur vetëm disa. Sot, FINE, vazhdon të jetë lider në industrinë me fuqinë e inovacionit produktit tonë, cilësinë dhe mbështetjen e konsumatorëve. Gamën tonë të produktit, duke përfshirë: - Derë Single  - Derë bi-ikje  - Derë telescoping me 2 ose 4 harton panel - Bordet elektronike - gearmotors  - Alumini Profile (Raw, anodized dhe përfundon pikturuar)  Të gjitha dyert mund të përdorni të ngushtë, të mesme dhe konfigurimin Wide Hekur ose  ju mund të zgjedhur nga të gjitha të projektimit qelqi Elegant  Shpërndarja Rrjeti:  Ne e njohim vlerën e instalimit profesionale, shërbim pa probleme dhe konsultimit të  ekspertëve në terren. Kjo është arsyeja pse nga fillimi Bukura Dyer automatike e ka kultivuar edhe më të plotë  dhe të përgjegjshëm në rrjetin shpërndarës në industrinë dyer automatike. Fine rrjetit të shpërndarjes ndërkombëtare po rritet me shpejtësi dhe mbulon Amerikën  Latine, Evropë dhe Lindjen e Mesme. 
UK
ES
FR
RU
GR
AL
News
Copyright 2011- 2016 © (F.A.D) FINE AUTOMATIC DOORS LTD - All right reserved